Лесно и едноставно направете оригинален, а домашен еурокрем (ВИДЕО)

Веќе со децении еурокремот е незаменлив намаз. Но, наместо да трошите пари за да го купите, ви донесуваме едноставен рецепт како да го направите сами...

Повеќе: Лесно и едноставно направете оригинален, а домашен еурокрем (ВИДЕО)

Јајца без холестерол: Омлет од белки со спанаќ

Јајцата ги бие лош глас поради холестеролот кој се наоѓа во жолчките. Меѓута, јајцата истовремено претставуват еден од најцелосните извори на протеини за нашето тело. Неколку цели јајца за доручек се вистинска енергетска бомба за организмот и даваат енергија за остатокот од денот.

Повеќе: Јајца без холестерол: Омлет од белки со спанаќ

Хумус од леблебија - три вкусови - хроно рецепт

Рецепт за одличен хумус од леблебија, доволно е да направите поголема количина од основниот хумус, поделете на помали делови и во секој ставете зеленчук, зачини и ароми кои ги сакате.

Повеќе: Хумус од леблебија - три вкусови - хроно рецепт

Страница 1 од 139