Собрал стотици монети, а она што го направил со нив ќе ве воодушеви!

Доколку имате стара маса низ дома и не знаете што со неа, тогаш ова е можеби идеално решение за вас. Потребни ви се куп монети и малку работа да го направите ова ремек дело.

Повеќе: Собрал стотици монети, а она што го направил со нив ќе ве воодушеви!

Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише!

Со малку труд и креативност можете да направите феноменални и корисни работи од искористени стаклени шишиња.

Повеќе: Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише!

Избушила 19 дупки на дрвена кутија. Пет месеци подоцна, сите комшии и биле љубоморни!

Интернетот е преполн со феноменални работи, односно генијални идеи до кои дошле поединци. Во тоа ќе се уверите откако ќе го погледнете видеото во прилог.

Повеќе: Избушила 19 дупки на дрвена кутија. Пет месеци подоцна, сите комшии и биле љубоморни!

Ја извадил внатрешноста од лубеницата, а потоа во неа ставил врела вода. Ова е генијално!

Благодарение на Јутјуб каналот „Food Life Hacks, Ideas & Recipes“, научивме многу трикови во врска со подготовката на храна, но секогаш може да се најде нешто ново и уште поинтересно.

Повеќе: Ја извадил внатрешноста од лубеницата, а потоа во неа ставил врела вода. Ова е генијално!

Во ѓубре пронашол стара палета. Она што го направил од неа е ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Ви донесуваме интересна идеја како од палети да направите мала масичка, која можете да ја поставите на тераса или да ја понесете во природа.

Повеќе: Во ѓубре пронашол стара палета. Она што го направил од неа е ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Ставил малку гипс на ѕидот, а она што го направил ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Уметникот Bernie Mitchell некогаш работел со гипс плочи, а кога собрал доволно искуство одлучил да експериментира.

Повеќе: Ставил малку гипс на ѕидот, а она што го направил ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Еве како да ја искористите старата крпа при чистење на вашиот дом - генијален трик! (ВИДЕО)

Рециклирањето не е добро само за нашиот паричник, туку и за околината. Секоја година се произведуваат тони отпад кој се собира и голем дел од него завршува директно во природата.

Повеќе: Еве како да ја искористите старата крпа при чистење на вашиот дом - генијален трик! (ВИДЕО)

Страница 1 од 13